• Werk met mij

Opstelling: Jouw rol in de shift

Op deze dag gaan we met een klein groepje een Lichtnetwerk opstelling doen om jouw rol in de shift te ervaren. Ben je niet écht aan het doen waarvoor je hier bent, wil je weten wat jouw rol of je volgende stap is? Ervaar het in het systeem.
13 december | 10.00 – 13.00 uur | Rotterdam | € 75,- ex btw
Meer informatie en aanmelden

Project Vrijheid

Heb je een doel, wil je iets laten slagen of neerzetten en wil je dat samen met mij doen? Met project Vrijheid gaan we 10 weken samenwerken aan jouw project. Ik bouw mee aan je droom, werk mee en word de projectleider van jouw project zodat we het écht waar gaan maken.
Meer informatie en aanmelden

Losse sessie

Word je tegengehouden door iets wat je niet kunt verklaren? Kom je angst/gedoe tegen in jezelf? In een sessie gaan we op energetisch niveau kijken wat er speelt en dat ‘rechtzetten’.
Prijs € 97,- ex btw voor één uur in Rotterdam.
Ja, ik wil graag een sessie aanvragen

Gratis intake

Resoneert mijn werk met je, maar kennen we elkaar nog niet? Of weet je nog niet wat voor jou de volgende stap is? Meld je dan aan voor een gratis intake, dan stem ik mij op jou en je vraag af en bespreken we of en wat ik voor je kan betekenen.
Ja, ik wil graag een gratis intake aanvragen

Magisch Uitlijnen

In deze combinatie van één 1 op 1 sessie met mij én online programma ga je dat wat je denkt, zegt, doet en gelooft uitlijnen op wat je voelt. Dit doen we samen door je bewustzijn en trilling ten aanzien van energie te veranderen, zodat jij ook magie in je leven kunt toelaten en kunt ‘toveren’ met energie.

Discipline, hard werken en je slachtofferschap kun je schrappen uit je systeem om dat wat je wil, in je leven toe te laten.

Wat: één 1 op 1 sessie met mij in Rotterdam van één uur &
mijn online programma Magisch Uitlijnen
Prijs: € 249,- ex btw
Meer informatie en aanmelden

De weg naar Meesterschap

In deze combinatie van één 1 op 1 sessie met mij én online programma leer ik je hoe je oude, vastzittende energie in je systeem transformeert die ontstaan is in vorige levens, bij je voorouders of in je jeugd, zodat je niet meer afhaakt of overspoeld wordt door emoties.

Het ‘geheim’ achter doen wat je écht wil doen, is het niet meer alleen doen en het rustig en schoon in jezelf maken. Zodat je nooit meer afhankelijk bent van inspiratie of motivatie om het daadwerkelijk te doen.

Wat: één 1 op 1 sessie met mij in Rotterdam van één uur &
mijn online programma De weg naar Meesterschap
Prijs: € 249,- ex btw
Meer informatie en aanmelden