“Josje is voor mij echt een leider van de nieuwe tijd. Zij heeft het vermogen om je een paar simpele vragen te stellen waardoor in 1 klap alles helder voor je wordt. Ik denk dat ik een van de eerste was die Josje’s programma heeft gevolgd en het heeft mijn leven compleet veranderd 4 jaar geleden. Ik startte als pionier, onzeker, mij niet helemaal duidelijk wat ik hier te doen had. Dankzij het programma en Josje haar begeleiding hierin weet ik nu wat ik in elk moment te doen heb, mezelf te geven heb om die leider van de nieuwe tijd te zijn.

Dit programma is niet voor iedereen: als je niet bereid bent om zelf verantwoording te nemen voor alles in je leven en niet bereid bent om het innerlijk werk te doen, kun je beter lekker op vakantie gaan voor dat geld. Als je wèl bereid bent om te doen wat er nodig is om jouw droom te realiseren en je investeert hierin, verwacht dan wonderen in je leven. Het programma geeft je alles wat je nodig heb hiervoor.”
Saskia Wirsing | www.saskiawirsing.com

“Josje heeft het vermogen dat je je ECHT gezien voelt. Ze heeft het vermogen om door je maskers heen te kijken en ziet wie je ECHT bent. Josje is een onvoorwaardelijke cheerleader voor iedere Pionier in Nederland. Ze is zacht en warm en betrokken, maar zal tegelijkertijd nooit toestaan dat je in je eigen bullshit blijft hangen. Ze nodigt je keer op keer uit om je beperkende verhalen los te laten en om te connecten met je grootsheid en je ware zelf.

Ze is extreem scherp in wat er onder de oppervlakte speelt. Met Josje haar hulp heb ik een aantal van mijn grootste blokkades op kunnen lossen. Ze legt verbanden en ziet zaken die andere mensen niet zien en die coaches niet konden zien waar ik tienduizenden euro’s aan heb betaald. Ik weet en voel aan alles dat ze hele speciale lijntjes heeft met het onzichtbare veld. Ondanks dat ze al ZO veel succes heeft gehad, is ze enorm bescheiden en gewoon heel dienstbaar en toegewijd aan het faciliteren van de shift die we met de aarde aan het maken zijn.” Maartje Koper | www.maartjekoper.nl

“Door het werk van Josje heb ik keuzes kunnen maken vanuit mijn diepste kern. Ik vind heel veel dingen leuk en stond op het punt in mijn leven dat ik écht keuzes moest maken. Behoorlijk heftige keuzes die ik lang uitgesteld had. Voor mij was het belangrijk om volledig achter de keuze te kunnen staan om daarmee mijn leven verder uit te bouwen. Stap 1 was ontdekken waar ik echt heel blij van word. Vanuit mijzelf en niet omdat ik daar ‘toevallig’ ingerold ben. Josje heeft het voor mij mogelijk gemaakt om dichter bij mijzelf te komen, diepere lagen aan te boren waar ik zelf niet doorheen kwam en mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen, aan het roer te gaan staan van mijn eigen leven en mijn eigen blije koers te gaan varen. Ik ben er klaar voor.

Ik raad Josje voor iedereen aan die op zoek is naar richting en/of verdieping in zijn/haar leven. Josje haar begeleiding is rustig doch direct en confronterend. Zij gaat net zo lang door met vragen totdat ze merkt dat je echt verder komt. Zij voelt als de moedereend die je helpt om te gaan vliegen. Liefdevol en aanmoedigend.”

Sandra Been, www.pureassistants.nl

“Op mijn website staat: ik geloof in de kracht van de mens zelf… en dat het fijn als er soms iemand met je mee loopt. Met Josje heb ik prachtige wandelingen, in gedachte, via mail en in werkelijkheid. Josje is meestal een paar stappen voor uit zodat ze ziet wat jij zelf nog niet in de gaten hebt. Met haar nieuwsgierigheid nodigt Josje jou uit verder te gaan, te wandelen op je levenspad waar je eigenlijk wel wilt zijn maar nog niet wist dat je dat kon. Dat is Josje, die brengt je zoveel verder dan alleen maar dromen. Ik vind dat groots en een enorme kwaliteit!”

Anne-Lies Smal, www.bloei.biz

“Josje, voor mij ben jij een baken, een vuurtoren die me de juiste weg wijst. Door jouw aanwijzingen ben ik in staat mijn ogen op het juiste moment te openen. Om tot de ontdekking te komen dat ik met mijn neus de goede kant op sta. Jij laat mij ervaren dat ik ‘alleen maar’ mijn eigen weg hoef te volgen op mijn routekaart. Een kaart die ik al lang in mijn bezit heb, maar zo diep had weggestopt waardoor ik steeds bleek te verdwalen. Om er uiteindelijk achter te komen dat ik alleen maar naar de bekende weg hoef te vragen: de weg van mijn hart. En jij leert mij hoe ik de weg van mijn hart (h)erken en bewandel…”

Sonja Broekhuizen, www.sonjabroekhuizen.nl

“De zachte kracht van Josje is ongeëvenaard. Ze is een power house als het gaat om je Zielsmissie écht leven en doet en zegt altijd precies wat nodig is om je weer op jouw pad te krijgen. Niet vanuit ‘ik weet het beter’ maar ze nodigt jouw eigen, diepe weten uit om zich te laten zien.

Liefdevol en super duidelijk laat ze je zien hoe makkelijk het zou kunnen zijn, als je de bereidheid hebt om je eigen bullshit los te laten. Josje heeft mij geholpen om één van de grootste remmen op mijn leven los te gooien, waardoor ik meer dan ooit in staat ben om te leven in afstemming met wie ik écht ben.”

Divera van der Elst | www.divera.nl

Ik zie Josje als een bewuste, krachtige vrouw die mij het gevoel heeft laten ontwikkelen dat ik helemaal en volledig mag zijn wie ik ben. Mede door zelf ook helemaal te zijn wie zij is. Dat het veilig en zelfs nodig is te gaan staan. Ze staat voor mij voor Groei, ZelfLiefde en Support. Ik ben haar enorm dankbaar voor de groei die ik maakte met haar begeleiding.

Femke Joy | www.femkejoy.nl

“Een aantal jaar geleden kwam ik Josje tegen nadat ze me al een tijd op afstand inspireerde door de keuzes die ze maakte en de stappen die ze zette als zeer jonge zelfstandig onderneemster én moeder. Ik was al jaren een gemotiveerde en succesvolle ondernemer. Ik deed wat ik leuk vond, wat bleek te missen was een ziel in mijn bedrijf; mijn grote waarom. Voor een ‘dame uit de polder’ die meer met het zichtbare dan het onzichtbare heeft, was die verbinding nogal een ‘dingetje’. Josje is daar letterlijk en figuurlijk mijn gids in geweest. Niet alleen heeft zij mij geholpen met het definiëren van mijn missie, de reden van mijn zijn. Ze heeft me ook door haar coaching het vertrouwen gegeven dat ik die missie ook kan en mag leven. Dat zorgde voor een ondoofbare vlam onder mijn bedrijf. Als echt middenstandskind ben ik groot gebracht met het gegeven dat succes komt door hard werken, vooral door doen. Door de coaching van Josje heb ik een betere harmonie gevonden tussen ‘doen’ en ‘zijn’ energie waardoor mijn praktijk in veel meer uit rust en vertrouwen uitgebouwd kan worden. Wat die verandering betekent is haast niet in woorden uit te drukken, voor mij ongelooflijk waardevol.

Zij geeft me antwoord op mijn levensvragen, geeft mij inzichten die mij als mens rijker en beter maken. En dan ook nog op een manier die ik begrijp, met respect voor mijn manier van denken. Deze ‘onzichtbare’ winst is onbetaalbaar. Daarnaast heeft ze er voor gezorgd dat de onrust die ik al zolang ik me kan herinneren in mijn lijf ervaar, verdwenen is. Dat laatste is voor mij het finale ‘bewijs’ van haar bijzondere gave. Door dat bij mij weg te nemen heeft ze daadwerkelijk gezorgd voor rust in mijn hoofd, rust in mijn lijf en rust in mijn bedrijf. Iets wat ik jarenlang voor onmogelijk had gehouden.”

Veronique Prins, www.jezaakvoorelkaar.nl