• Over Josje

Ik geloof dat we op aarde een shift maken; een bewustzijnsverhoging. Ik werk met pioniers, mensen die van binnen voelen dat ze bij te dragen hebben aan de shift.

Hoewel dat wellicht vaag en zweverig kan klinken, zijn dit de mensen in wie ik een diep vertrouwen heb en in mijn werk maak ik dit praktisch en aards.

Ik zet mijn eigen ervaring met het opzetten van netwerken, organiseren van grote evenementen, het uitgeven van een eigen tijdschrift en het runnen van een bedrijf vanuit je hart in om deze pioniers te helpen om hun dromen waar te maken.

Ik doe niks lievers dan ‘het nieuwe’ opbouwen en je laten zien waar je jezelf een oud verhaal vertelt. Met het Pionierscommitment help ik onderneemsters om hun onzichtbare blokkades te transformeren zodat ze een bewuste, krachtige leider kunnen zijn voor zichzelf, de ander en het grotere geheel.

Ook ben ik initiatiefnemer van Feller Licht, een platform waar we met een groep pioniers gratis online workshops organiseren, krachtige tools delen en summits organiseren.

Het is een platform met als doel om kennis met elkaar te delen vanuit het pay it forward principe. Er is zoveel wijsheid en kennis om met elkaar te delen van waaruit we met elkaar kunnen verbinden en groeien. Iedere maand organiseren we gratis workshops.

EEN KORTE GESCHIEDENIS

Geboren in 1988 in Den Haag, na 10 jaar verhuisd naar een woonboerderij in het Drentse Grolloo en 10 jaar later naar Rotterdam verhuisd. Op mijn 17e werd ik ondernemer met een winkel en webshop in meubelen en op mijn 19e nam ik de houtfabriek van mijn vader in Litouwen over met 60 man personeel, nadat hij overleed. Op mijn 21e werd ik moeder van dochter Julie (vier jaar later volgde dochter Jackie) en zette ik het platform Vrouw&Passie op dat grote events organiseerde.

Op mijn 22e maakte ik met mijn toenmalige partner een eigen (gedrukt) magazine: Vrouw&Passie Magazine. Eind 2013 was het veilig genoeg voor mij om mijn eigen ervaring en mijn verbinding met de onzichtbare wereld in te zetten om de mensen in wie ik geloof, te helpen om écht te doen wat zij hier komen doen.

Ik woon met dochters Julie (11) en Jackie (7) en onze dieren in ons heerlijke huis in Rotterdam.