Laagdrempelige box met een hoge feelgoodvibe.

Dit is geen gewone Giftbox. Deze Liefdesbox verzorgt een liefdesdate met je partner waarbij je ‘wat leuks doen’ met ‘diepgang’ combineert.

Het gaat vooral over liefhebben, lief-hebben. Hoe hebben jullie elkaar lief? Waar blijkt dat uit?

Waar kun je achter komen door echt even een moment met elkaar te hebben en te luisteren zonder te reageren? En tegelijkertijd wat leuks te doen samen..

Wat krijg je?
In de doos (past door de brievenbus) zit het Liefdeshandboek met leuke opdrachten, net wat diepere vragen dan je normaal tegenkomt en kleine activiteiten. Je zorgt zelf voor jullie favoriete drankje, een borrelplank met lekkere hapjes, in ieder geval 1,5 uur tijd en de box doet de rest… 🙂

Voor wie?
De Liefdesbox is voor stellen (van alle leeftijden) die al even samen zijn; maakt niet uit of je man/vrouw, vrouw/vrouw, man/man, gender neutraal bent.

Je vindt geen oppervlakkige vragen in de box, we gaan voor echtheid! De combinatie van leuke dingen doen tijdens de date (ook buiten), herinneringen ophalen, hier en daar even diep nadenken, lijstjes maken en wat gekkigheid, zorgt ervoor dat de persoon die soms wellicht wat serieus is, uit de comfortzone komt en degene bij wie diepgang niet zo makkelijk afgaat, zonder moeite vanuit die echtheid praat.

Het is een moment voor jullie samen, waarin je kunt luisteren zonder te reageren, toch nog nieuwe dingen hoort, samen wat leuks doet, viert, dankbaar bent en gewoon met elkaar bent.

Omdat die ander niet zomaar in je leven is.

Shop hier de Liefdesbox voor € 29,- (inclusief verzendkosten)