Gewoon doen

Ken je het Pay it forward principe? Het komt uit de gelijknamige film waarin een jongetje een plan bedenkt waarbij iedereen een goede daad verricht voor drie mensen, die op hun beurt weer drie mensen helpen, enzovoorts.

Volgens mij is er overvloed aan kennis, ervaring en wijsheid, maar hebben we nog geen fijne manier gevonden om dat vanuit verbinding te delen. Ik werk dagelijks met inspirerende vrouwen die krachtige visies hebben en fantastische kennis en wijsheid.

Ik geloof in ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten, leren, groeien en anders kijken. Daarom organiseer ik gratis Project Gewoon Doen.

Wat is Gewoon Doen?

Op een vaste dag en vast tijdstip, organiseren we door heel Nederland gratis workshops. Gewoon, omdat het kan en omdat het super waardevol is.

Je bent welkom bij de workshop om te leren, gelijkgestemden te ontmoeten en je vragen te stellen. De vrouwen die hun workshops aanbieden, zijn vrouwen met wie ik graag werk en ik laat je hun werk heel graag ervaren!

Uiteraard mag je ook iemand meenemen of bekenden vertellen over dit initiatief. Delen wordt gewaardeerd.

Gewoon Doen
Datum: 28 november a.s.
Meld je hier aan voor de mailing, dan krijg je de nieuwe datum in je mailbox.
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: zie workshop voor locatie
Kosten: gratis 🙂
Aanmelden: kan hier

Voor koffie, thee en een koekje wordt gezorgd. Lunch niet, dat kun je zelf doen ná de workshop. Neem zelf ook pen en papier mee naar de workshop.

Workshop met paarden: bij jezelf blijven in elke situatie

Wil jij leren wat er voor nodig is om in elke situatie bij jezelf te blijven, verbonden met je eigen energie? Zodat je ondanks het gedoe wat we ervaren op een dag, gaat doen waar jij echt blij van wordt en wat je nodig hebt? Kom dan kennismaken met de kudde en kijk in de zuiverste spiegel die je je maar kunt voorstellen, een paard. Paarden leven in het nu en kennen geen drama. Ze reageren op wie je nu bent en hun feedback is altijd duidelijk en zonder oordeel.

Graag laat ik je kennismaken met het energieveld van de paarden en welk effect dat heeft op jou. Ik neem je mee in hun aardende en dragende energie, zodat je dit ook in jezelf kunt ervaren. Je voelt je na afloop meer geaard en je gaat naar huis met tips om hetgeen je deze ochtend hebt geleerd en ervaren, in jezelf te versterken.

Aanmelden voor deze workshop

Saskia Wirsing | Mijdrecht | www.saskiawirsing.com

Droomproject in beweging

Waar loop jij al tijden in vast en heb je echt genoeg van? Wat is iets wat je verder wilt oppakken, maar je voelt je steeds tegengehouden? Wat is de stap waarvan je weet dat je hem wilt zetten, maar het lukt gewoon niet?

Tijdens deze workshop doen we het werk wat nodig is om die ene wegwijzer te laten oplichten. Ik laat je voelen waar het werkelijk over gaat. En ik help je aan de concrete acties om het voor elkaar te krijgen.

Na deze middag heb je een concreet actieplan om jouw droomproject eindelijk (weer) in beweging te brengen. Je zoekt het op, pakt het vast en we maken het samen werkend en kloppend.

Aanmelden voor deze workshop

Divera van der Elst | Den Haag | www.divera.nl

Liefde mogelijk blijven maken: De 5 liefdestalen

Kan jij ten alle tijden in liefdevolle verbinding blijven met iemand die verandert en je beetje bij beetje verliest? Heb jij te maken met een partner, ouder of bekende met Alzheimer of andere vorm van dementie?

Alzheimer verandert de persoon en de manier van communiceren. Leer de taal spreken die je naaste verstaat in alle stadia. De 5 liefdestalen van Gary Chapman maken dit mogelijk: positieve woorden – samen zijn – cadeaus – hulpvaardigheid en lichamelijke aanraking. Communicatie is zoveel meer dan woorden, het is alles wat je kan geven en ontvangen.

In deze ochtend ontdek je de 5 liefdestalen, jouw eigen liefdestaal én die van je naaste met dementie. Je krijgt voorbeelden en deelt met elkaar hoe je deze liefdestalen in kan zetten.

Aanmelden voor deze workshop

Wilhelmien Ausems | Heemstede

Tafelopstelling & Inspiratiebord

Sta je niet echt in je kracht of kun je je eigen waarde even niet zien? Ervaar je onrust of heb je emoties die je niet kunt plaatsen? Is het tijd voor helderheid? Kom dan naar mijn workshop en ik help je terug te komen bij wat je diep van binnen wilt dmv het maken van een inspiratiebord en via een tafelopstelling kijken we naar wat jou in de weg staat en wat je nodig hebt om de volgende stappen te maken.

Aanmelden voor deze workshop

Marieke Gerhards | Sommelsdijk | www.mariekegerhards.nl

Jouw plek in het universum

Hoe nou toch te leven in deze roerige tijden? Essentials hiervoor zijn leven vanuit de essentie van jou, zelf regie nemen over jouw leven. Weten wie je bent, wat je kunt, wat jouw bedoeling is op deze mooie wereld. Weten waar je naar verlangt in je leven, wat je echt belangrijk vindt, wat jouw dromen zijn.

Hoe ziet dat er voor jou uit en wat is ervoor nodig om dat te creëren? Hier gaan we tijdens deze workshop mee aan de slag. Zodat je helemaal op jouw plek in dit universum gaat staan. Je weer van jezelf kunt houden met alles wie je bent en jezelf een gelukkig en betekenisvol leven durft te gunnen.

Aanmelden voor deze workshop

Sylvia | Deventer | www.dekunstvanleven.nl

Groepshealing: Rust in je hoofd, in je lijf

In deze groepshealing breng je jouw persoonlijke vraag in. Ontdek en voel in dit dagdeel wat je belemmert of blokkeert om goed in je lijf en je energie te zitten. Je ontvangt tools om dit na deze dag ook zelf te kunnen realiseren.

Je gaat naar huis met een leeg hoofd, vol energie, antwoorden en inzichten.

Mara Riewald is holistisch alternatief therapeut, intuïtief coach en healer maar ook ervaringsdeskundige en specialist als het gaat om burn-out, depressie/somberheid, en stress.

Aanmelden voor deze workshop

Mara Riewald | Appelscha | www.marariewald.nl