Lidmaatschap Feller Licht

Om op aarde de shift (de bewustzijnsverhoging) te laten plaatsvinden zijn er pioniers nodig die het innerlijke werk hebben gedaan en blijven doen, die het voorleven en hun werk met anderen delen zodat zij ook die shift in zichzelf maken. 

Met Feller Licht heb ik een platform en netwerk gebouwd om deze pioniers met elkaar te verbinden en het vele malen makkelijker te maken om hun werk met anderen te delen. Grootser dan je eigen bereik en dat wat je in je eentje voor elkaar krijgt.

We werken met het Pay it forward principe wat voor mij inhoudt dat we kosteloos workshops geven om het vervolgens DOOR te geven. Niet omdat ons werk niet waardevol is, verre van, maar omdat we vanuit ons hart willen delen en we ervaren dat mensen daarna veel makkelijker klant worden dan op de oude manier marketing doen 🙂 We halen de drempel (van geld, afstand, iemand gewoonweg nog niet kennen) weg en we ‘promoten’ met elkaar. 

We zijn een hecht netwerk en organiseren (momenteel alleen online) Summits en Workshopdagen waar je mensen jouw werk kunt laten ervaren. Wat mij betreft gaat het om: Gewoon doen! Gewoon doen wat je hier te doen hebt op deze mooie wereld, jouw bijdrage leveren, actief jouw licht verspreiden samen met een groep krachtige pioniers die hetzelfde doen.

Wij helpen je om helder te krijgen welke workshop je gaat geven, hoe je dat doet, hoe die aansluit bij jouw aanbod in jouw bedrijf en hoe je dit vervolgens iedere maand doet, zodat je echt veel meer mensen gaat helpen. En uiteraard vanuit afstemming, wat klopt voor jou, niet op de oude doordram manier 🙂

— Meld je hier aan. Je ontvangt de factuur per mail na betaling. —

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

 • Door lid te worden commit je jezelf aan het (grootser) delen van jouw werk met anderen. Doen wat je het allerliefste doet en daarmee je geld verdienen.  
 • Je bouwt niet alleen aan jouw bereik door de inschrijvingen op jouw weggever en jouw workshops op ons platform, maar je creëert ook continue de mogelijkheid om vanuit je hart een aanbod te doen aan potentiële klanten.
 • Je bevindt je in een netwerk (in een Facebookgroep en via online Meetups) van gelijkgestemden pioniers, allemaal krachtige vrouwen die dat wat zij hier te doen hebben serieus nemen, elkaar helpen, inspireren, meedenken en aanmoedigen. De tijd van alles alleen doen ligt achter ons.
 • Je kunt iedere maand een (online) workshop geven (mag ook minder natuurlijk), waardoor je oefent in het overdragen van je werk, de mogelijkheid hebt om te verbinden met potentiële klanten en hen een aanbod te doen om verder te werken met jou. Door te DOEN ervaar je waar je nog blokkades hebt op geld, zichtbaarheid, kansen en kun je die shiften door het innerlijke werk te doen. 
 • Concreet kun je 6 keer per half jaar een workshop geven voor ons platform, komt jouw weggever op de site, kun je een bijdrage leveren aan de Feller Licht Summit in de vorm van speeddaten of een workshop en heb je toegang tot ons krachtige netwerk van gelijkgestemden die elkaar helpen. 

Lidmaatschap Lichtnetwerk 6 maanden
Prijs: € 350,- ex btw (€ 423,50 incl. btw)
Meld je hier aan. Je ontvangt de factuur per mail na betaling.

Wat zeggen leden over het lidmaatschap?

“Voor mij is het een feest der herkenning van gelijkgestemde vrouwen, elk met eigen talenten en gaven. Die niet alleen de wereld een stukje mooier maken, maar ook binnen het netwerk ruimte hebben elkaar te bekrachtigen. Elkaar willen helpen met tips en tricks en daar ruimhartig in delen. Want er is Overvloed! Genoeg voor ons allemaal. Dat leven sommigen heerlijk voor!

Anderen nodigen uit door kwetsbaarheid te durven laten zien, geven die liefdevolle kick in tha butt of zorgen voor gedoe. Waardoor je weer wat bij jezelf kunt shiften 😅. Maken we samen de wereld een stuk mooier of wijzer. Mag je soms best even in je sopje gaar koken, maar niet te lang. Dan reikt er altijd wel iemand uit. De een uitbundig, de ander wat meer ingetogen. Ieder op haar plek. Are we a circle of women who weave invisable nets of love… 💕”
Rachel Stolwerk | www.holistichealer.nl

“Door het netwerk neem ik mijn positie in als pionier en ik zie mijzelf en anderen in het netwerk als zodanig. Wij zijn pioniers met een missie en het is enorm waardevol elkaar daarin te ondersteunen en te versterken. Vanuit die energie staat het netwerk voor liefdevolle en verlichtende daadkracht.

Het netwerk zorgt ervoor dat we gezamenlijk nog veel meer mensen bereiken dan we ieder voor zich ooit alleen zouden kunnen.

Gezamenlijk zijn we tot grotere dingen in staat. Dat houdt bijvoorbeeld in dat elk spoortje terughoudendheid en twijfel liefdevolle aandacht krijgt. Als bijna de hele groep een workshop geeft en jij denkt dat je nog niet zover bent, dan kun je meeliften op de energie van anderen. Die net als jij te maken hebben met twijfels en ongemak. Het is juist de gezamenlijke vibe die ons vooruit helpt. Praktische zaken delen, elkaar helpen bij het inrichten van automatiseringen, teksten bespreken en delen.

Iedereen krijgt ruimte zijn/haar eigen plek in te nemen en eigen talenten in het licht te zetten.

Voor mijzelf geldt ook praktisch: de mensen die afkomen op de Feller Licht events zijn hele toffe mensen! Ik hoef er niet voor op zoek te gaan. Zij vinden mij, door alle gezamenlijke inspanning, vanzelf. De moeiteloosheid in het contact leggen met potentiële klanten is heerlijk.”

Marieke Driebergen | www.lichterleven.nl

“Het Feller Licht netwerk is een netwerk met imposant veel kennis en imposant veel energie. Iedereen support elkaar op allerlei manieren zoals technische hulp, elkaar ondersteunen in Masterminds, meekijken welke stappen er gezet moeten worden op praktisch gebied, maar ook op de innerlijke blokkades of datgene waar je nog tegenaan loopt in jouw business.
Er is ongelooflijk veel kennis aanwezig en welwillendheid om elkaar hierbij te helpen. De kracht van de groep is dat je zoveel krachtiger bent samen! Het samenwerken en samen onder de aandacht brengen van elkaars werk, heeft zo’n enorme oerkracht, dat moet je echt voelen, dat zijn echt prachtige momenten om mee te maken. Ik ben heel erg dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van deze groep en ik heb het gevoel dat dit nog maar het begin is!”

Marjoescha van Alphen | www.mbold.nl

“Voor mij geldt dat er zoveel verschillende waardevolle facetten aan het netwerk zitten. Het is ten eerste zo fijn om met deze powervrouwen te mogen werken, die precies snappen waarom ik zo’n drive voel om iets met spiritualiteit en bezieling te willen doen, omdat dat voor hen ook geldt. Het is magisch om te merken wat je in beweging kunt zetten, door met zijn allen een bewuste intentie neer te zetten, de energie is gewoon voelbaar. Ik kom in contact met bijzondere nieuwe mensen, die mij anders wellicht niet hadden gevonden en mijn mailinglijst groeit met de dag (letterlijk). Heel fijn om dan ook onderling te kunnen sparren over hoe je hier effectief op in kunt spelen. Het voelt als precies de juiste bedding om in te ontwikkelen, groeien en connecten.”

Angelique Desiree | www.schatvinderij.nl

Project Vrijheid

Is het lidmaatschap zeker wat voor jou maar wil je het echt samen doen met mij? 

Wat ik vaak zie is dat je weggever, je aanbod of hoe mensen jou ervaren niet aansluit bij wat ik energetisch kan zien wat mensen écht van jou willen. Je ziet dat zelf meestal niet, of er worden dingen tegengehouden in de energie waardoor je niet de omzet hebt die je wilt, je niet echt stralend en gelukkig bent, je niet met de mensen werkt met wie je wil werken of veel minder impact hebt dan je zou willen. 

Je hebt misschien een prachtige weggever, maar mensen willen die ene oefening of dat ene begrijpen van jou zodat je ze kunnen voelen. Zodat ze JA kunnen zeggen tegen jou! Dát is wat ik met jou helder maak in Project Vrijheid zodat jouw licht echt kan stromen! We hebben dit in no time neergezet want jij bent BENT dit. Wat nodig is, is helderheid en stroming. 

 • Heb je geen idee hoe je op een fijne manier een upsell doet vanuit je hart?
 • Krijg je de kriebels van marketing, voel je een verplichting op teksten schrijven en is deze oude manier gewoon totaal niet waar jij blij van wordt?
 • Liggen je omzetdoel en je werkelijke inkomsten nog ver uit elkaar? Heb je geen focus?
 • Heb je nog geen goede workshop op de plank liggen of twijfel je over wat je wilt delen met mensen?

Met dit alles help ik je in Project Vrijheid! We gaan formuleren wat jouw project is, waar jij zo zielsgelukkig van wordt en dat in beweging brengen.

Wat krijg je?

  • 8 calls met mij van een half uur
  • Mijn speciale stappenplan om te doen waarvoor je hier bent inclusief werkbladen, audio’s en oefeningen.
  • Naast het 1 op 1 commitment zoals hierboven besproken, is het half jaar Lichtnetwerk lidmaatschap van € 350,- inbegrepen bij Project Vrijheid.  

Praktische informatie
Jouw investering: € 2500,- ex btw
Duur: 3 maanden