Online membership programma door Josje Feller

De Shift

Welke invloed heeft de verhoogde trilling op jou?

We zijn onderweg naar een hoger bewustzijn. Het is een tijd van onbegrensde mogelijkheden. Je hart kent deze waarheid, je verstand heeft er nog moeite mee in de dagelijkse realiteit. Je wilt beide werelden samenbrengen in jou.

Er zit nog veel meer in je

Energetische 'rommel' houdt je onbewust tegen om in actie te komen. Daarnaast is de tijd die voor je ligt zo nieuw dat je baat hebt bij een handleiding en een vertaling van hoe deze dimensie werkt.

De problemen waar je tegenaan loopt hebben niks te maken met dat je niet hard genoeg zou werken, of dat je nog meer moet leren. Maar alles met wat er onbewust in jouw energieveld speelt.

Daarom heb ik het membership programma De Shift gecreëerd, om je te helpen een hoger bewustzijn in jezelf toe te laten die je innerlijke vrijheid brengt en creëert met de kracht van liefde.

Zodat je niet meer vanuit je hoofd bedenkt wat je wilt, maar je volledig afgestemd op het hogere deel van jou creëert wat je wilt.

Je verstand heeft behoefte aan vaste vormen, regels en bewijzen voor je dit nieuwe pad durft op te gaan. In De Shift tune je in op de frequentie van vertrouwen.

Resultaten van deelnemers

Er is geen ander programma waar er zo praktisch en waardevol gesproken wordt over De Shift. Het is geen zweverig gedoe maar op een praktische manier uitgelegd en ik ga je voor. Wij mensen zijn onze bron - wie we werkelijk zijn - vergeten. Dit zijn de meest voorkomende reacties en resultaten van deelnemers.

Ik voel mij geïnspireerd en creëer wat ik wil.

Ik heb veel focus en energie.

Ik kan op ieder moment de antwoorden in mijzelf vinden.

Ik verdien mijn geld met dat wat ik het liefste doe

Ik heb nooit meer een ander nodig om mij goed te voelen.

Ik weet wat goed is voor mij en handel daar naar.

Ik weet nu dat wat ik voel waar is.

Ik geniet enorm van wat ik doe.

Direct toegang tot De Shift

Betaal per maand of per halfjaar en krijg direct toegang.

Krijg 1 maand gratis bij het halfjaar lidmaatschap.

  • De Shift

   39 maand
   • Toegang tot online membership programma De Shift
   • Wekelijks nieuwe audio opnames
   • Inspiratie en channelings per mail
   • Vertaling van de energie van het moment
   • Maandelijkse Q & A voor al je vragen

Betaling via automatische incasso of credit card.

Wat brengt de Shift je?

Zodra je een energetische schoonmaak hebt gehouden en je bent verbonden met het Goddelijke/de Bron, kun je deze resultaten verwachten:

Je kunt op ieder moment erachter komen wat je voelt, wat het je wil zeggen en hoe je het heelt.

Je voelt je niet meer gevangen of overmand door gevoelens.

Je transformeert je energie en hebt focus op je doel.

Je komt in het niet weten waardoor je geleid kunt worden (= meer voldoening).

Je kunt vrij creëren wat je wilt.

Dit is De Shift

Wekelijks nieuwe audio opnames, healings en afstemoefeningen, gebaseerd op de volgende onderwerpen.

Doorzie je ego, overstijg de dualiteit

Doorzie welk onbewuste systeem jou in de 3e dimensie houdt en bevrijd je uit de gevangenis van je ego.

Integreer de Goddelijke Energie in je dagelijkse realiteit

Stop met bedenken en forceren; laat de Goddelijke Energie je leiden met jouw verlangens als routeplanner.

Commitment Plan

Wie ben je werkelijk? Wat wil je? En hoe blijf je gecommit aan dat wat je voelt dat je van binnenuit wilt manifesteren?

Daarnaast ontvang je:

Inspiratie en channelings per mail

Een aantal keer per week mail ik gechannelde (doorgegeven) teksten om gecommit te blijven aan je doel en reden waarom je lid bent van De Shift.

Vertaling van de energie van het moment

‘De energie van…’ is een actuele vertelling over de energie die ons op dat moment ondersteunt in de bewustzijnsverandering. Als je bewust bent van deze energie kun je er als het ware op meevaren.

Maandelijkse Q & A voor al je vragen

Stel al je vragen vooraf per mail of live tijdens de Q & A. Er wordt een opname gemaakt voor als je er niet bij kunt zijn.

Reacties van deelnemers

Nanda Berwers:
“Ik heb door De Shift het gevoel dat er meer mensen zijn zoals ik, die volledig vertrouwen op hun Innerlijke Leiding en op die manier in het leven staan. Het doet mij echt heel goed dat jij gewoon praat 'in mijn taal' en we op dezelfde golflengte zitten. De Shift helpt mij om nóg meer te vertrouwen op mijn nieuwe werkelijkheid. Het helpt enorm dat jij dezelfde visie hebt op het leven.”


Griets Smits:
“De Shift geeft mij enorm veel vertrouwen, zo'n vertrouwen dat deugd doet, dat het weer doet stromen. Het helpt me steeds weer contact te maken met mijn hogere zelf, om stapje voor stapje ook meer naar buiten te komen met hoe ik het zie/voel. Josje, jij voelt wat aan als een gids, die wat voorloopt, doet me zo'n deugd om geïnspireerd te worden, om gesteund te worden, het niet alleen hoeven te doen”


Carla Boone:
“Door De Shift begin ik nu te ervaren dat er een uitweg is, dat ik niet hoef blijven zitten in die shit in mijn hoofd die mij in de greep houdt om niet zichtbaar te worden en mezelf te laten zien. Dat ik dan een opname ga luisteren waar ik op dat moment tegenaan loop en doorheen mag gaan. Ik begin nu in te zien door me daar doorheen te schrijven dat ik meer het grote plaatje ga zien, waar het vandaan komt en dat ik de keuze heb er niet langer naar te luisteren. Je draagt de mogelijkheden aan die me weer op weg helpen uit die puinhoop in mijn hoofd die ik zelf gecreëerd heb. Dat ik daar niet meer in geloof, want dat ik er altijd op een andere manier naar kan kijken. Ik BEN die puinhoop niet, ik voel het alleen maar zo.”


An Denys:
“De Shift zorgt ervoor dat ik me aangesloten voel bij het netwerk van alle lichtwerkers die vanuit liefde en puur Zijn meewerken aan de heling van onze moeder aarde. De Shift zorgt ervoor dat ik kan steunen, leunen, meetrillen op deze warme, liefdevolle en helende energie, wetende dat ik er ook bewust deel van uitmaak. Dat is ZO super waardevol! Als ik even helemaal vastloop, dan zorgt het luisteren naar je opnames er heel vaak voor dat ik weer dicht bij mezelf kom, bij m'n ware zelf, bij m'n kern en dat voel ik direct als een gevoel van 'lichtheid', klaarte, openheid, duidelijkheid (wat klopt voor mij en wat niet), ... Geen zware, donkere energie meer om me heen. Me verbonden voelen met mezelf en met AL wat rondom me aanwezig is. Het lukt me veel beter nu om dichter bij mezelf te blijven en keuzes te maken vanuit mijn eigenheid en puurheid en niet omdat een ander dit of dat van me verwacht.”


Hanneke Jacobs:
“Ik voel zoveel vrijheid ontstaan door de manier waarop je mij uitlegt ‘hoe het werkt’ in de nieuwe tijd. Daardoor blijf ik niet in mijn hoofd zitten, maar kan ik weer verder.”

Shanaz Jonaz
“De Shift brengt mij verbinding, bevestiging en helderheid. Het is fijn om te voelen dat ik er niet alleen voor sta, of dat ik niet de enige ben die op dat moment ergens doorheen gaat. Dat maakt het soms wat dragelijker en beter te verklaren. Ook al is het niet altijd makkelijk op het moment zelf. Maar het is fijn om de bevestiging te krijgen dat we allemaal op een bepaalde manier hetzelfde meemaken in ons leven, om de overgang te maken naar de 5e dimensie.”


Edith Stroeken
“De Shift brengt mij concreet inzicht in, en daardoor commitment aan, mezelf. De Shift brengt mij héél veel inzicht in mijn on(der)bewuste processen door het schrijven en het afstemmen. En doordat jouw teksten op het exact juiste moment komen. Daardoor is er zoveel resonantie, dat ik er wel iets mee móet doen. De Shift heeft bij mij er voor gezorgd dat veel onbewuste dingen heel snel aan de oppervlakte zijn gekomen, waardoor ik ook snel stappen kon maken. Ik heb door De Shift écht een ander energieveld bereikt. In principe begint de cirkel weer opnieuw alleen op een ander ‘niveau’. De Shift houdt me scherp, ik kan mezelf niet meer voor de gek houden. Soms is alleen al de titel van een tekst van jou genoeg om de kern te raken. De Shift maakt me bewust van mijn onbewuste verlangens en geeft me de moed en bevestiging dat je inderdaad zelf je leven kan creëren. Door de Shift heb ik de moed om dat ook te doen. Omdat jouw teksten op het juiste moment komen en ook omdat ik weet dat ik niet alleen ben. En dat is een héél fijn gevoel.”


Maaike Peters:
“De Shift geeft voor mij woorden aan allerlei dingen die ik voel. Ik krijg een verbonden gevoel, besef dat ik niet alleen ben in hoe ik het aanvoel. De opnames en teksten helpen me om weer in een hogere energie te komen, om het vast te houden, om mijn commitment meer waar te maken.”


Jacqueline van de Koevering:“Na meerdere audio’s te hebben geluisterd, die aansloten op de stukken waar ik hulp bij nodig had, heeft er dus werkelijk een shift in mijn energieveld mogen plaatsvinden. Ik voel mijn levensenergie weer voluit stromen, zowel in mijn lichaam (meer energie) en zo ook in mijn uiterlijke wereld, waar ik positieve veranderingen en verrassingen mag verwelkomen.De Shift brengt me de boodschap dat ik ECHT mag doen waar ik in heel mijn wezen naar verlang, ik voel me ondersteund, geliefd, gehoord. Josje neemt echt de tijd om je vragen te beantwoorden, met oprechte aandacht is ze voor me aanwezig in de vraagstukken die ik heb.”

Ja, ik wil meedoen!

Beluister een audio opname uit De Shift

Josje Feller

Toen ik op mijn 21 moeder werd, vroeg ik me af wat ik mijn dochter kon leren. Ga doen wat je écht wilt, laat los wat hoort en natuurlijk wilde ik dat voorleven. Ik startte het platform Vrouw&Passie, organiseerde events voor duizenden vrouwen, bracht 2 jaar lang een eigen magazine uit en gaf veel lezingen en interviews. Aan de buitenkant zag het er fantastisch uit maar van binnen botste het. Ik dácht dat ik deed wat ik echt wilde, maar liep tegen van alles in mijzelf aan. Het voelde steeds leger, ik wilde helemaal niet zo zichtbaar zijn en ik begon informatie door te krijgen waar ik niks mee kon omdat ik het zweverig vond. Het moest anders en ik ging op zoek. Mijn kanaal met de geestelijke wereld ging weer open en ik kwam erachter dat alle antwoorden en alles wat ik nodig had in mijzelf zat vanuit mijn verbinding met het ‘onzichtbare’.

De Shift is voor jou als je:

Behoefte hebt aan een praktische vertaling van de energie en hoe je mee kunt bewegen.

Gecommit wil blijven aan het werk voor deze transformatie in jezelf.

Openstaat voor energiewerk en channelings op een dagelijkse, praktische manier.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een mail naar support@josjefeller.nl en we beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt via automatische incasso of creditcard per maand. Je kunt ook een half jaar abonnement nemen, dan betaal je voor 5 maanden i.p.v. 6 maanden.

Kan ik ieder moment opzeggen?

Ja, je zit nergens aan vast. Je kunt je lidmaatschap opzeggen door in de online omgeving je lidmaatschap stop te zetten. Dit kan niet per e-mail.

Kan ik mijn lidmaatschap een maandje stopzetten als ik op vakantie ben?

Ja, dat kan. Je kunt weer starten wanneer je maar wilt.

Waarom geef je zoveel weg voor zo’n laag bedrag?

Verandering ontstaat als je gecommmit bent, steeds wordt gevoed, als je vragen kunt stellen en geïnspireerd blijft. Daarom is de Shift een lidmaatschap met een laag bedrag per maand i.p.v. dat je voor alle programma’s los betaalt. Zo is er geen drempel om lid te blijven en je krijgt zo enorm veel waarde dat je lid wilt blijven.

Moet ik ondernemer zijn om lid te worden?

Nee, maar wel ondernemend. Het kan dus ook zijn dat je een baan hebt of een bedrijf wilt opzetten, maar het gaat om die power energie. Omdat ik geloof in de vrijheid van ondernemers, praat ik wel veel over je bedrijf.

Is De Shift niet vaag en zweverig?

Nee. Je in hoge sferen bevinden en er vervolgens niks mee kunnen doen, dat heeft geen nut. Voor mij gaat het om het integreren van het ‘onzichtbare’ in het dagelijkse op een praktische manier.

Houd ik toegang tot de content als ik opzeg?

Nee, je hebt toegang tot alle content zolang je lid bent.

Hoe weet ik of dit echt iets voor mij is?

Dat voel je, of niet. Het kan ook helpen om jezelf de vraag te stellen: gaat er wat veranderen als ik niet meedoe?

Word lid van De Shift!