"Vanuit de verandering in jezelf, bijdragen aan de bewustzijns-verandering op aarde"

Ik wijd mij aan het verspreiden van de inzichten en wijsheid over de bewustzijnsverandering op aarde. Ik deel wat ik ervaar, leer en doorkrijg over deze nieuwe werkelijkheid in mijn programma’s op Vrouw&Passie.

Wij samen ZIJN de verandering. Ik bied graag een veilige bedding om te ervaren hoe je je ego kunt doorzien, de dualiteit overstijgt en om de onzichtbare wereld te verbinden met jouw huidige werkelijkheid.

Dat is geen hogere wiskunde maar een bewustzijnsveld waarop ik je graag meeneem en laat ervaren hoe je met het gedoe om gaat wat je tegenkomt en wat jou weer uit die verbinding haalt.

Mijn klanten zijn vrouwen die resoneren op de bewustzijnsverandering en voelen dat ze hier iets te doen hebben. Iets 'onzichtbaars' houdt hen tegen. Dat 'iets' is een energetische stuk en heeft vaak te maken met voorouders, oude besluiten en het bijdrage aan de grote verandering.

Ik maak mij graag los van hoe het hoort. Het voelt voor mij als een bevrijding dat ik niet op allerlei social media kanalen aanwezig hoef te zijn. Word je blij van mijn energie, meld je dan aan voor mijn mailing.

Een korte geschiedenis

Geboren in 1988 in Den Haag, na 10 jaar verhuisd naar een woonboerderij in het Drentse Grolloo en 10 jaar later met mijn (inmiddels ex) vriend Anthony naar Rotterdam verhuisd. Op mijn 17e werd ik ondernemer met een winkel en webshop in meubelen en op mijn 19e nam ik de houtfabriek van mijn vader in Litouwen over met 60 man personeel, nadat hij overleed. Op mijn 21e werd ik moeder van dochter Julie (vier jaar later volgde dochter Jackie) en zette ik het platform Vrouw&Passie op dat grote events organiseerde.

Op mijn 22e startte ik Vrouw&Passie Magazine met Anthony waarbij we acht nummers in eigen beheer hebben gemaakt. Eind 2013 was het veilig genoeg voor mij om mijn eigen ervaring en mijn verbinding met de onzichtbare wereld in te zetten om de mensen in wie ik geloof, te helpen om ├ęcht te doen wat zij hier komen doen.

Het onzichtbare zichtbaar maken, het voelen veilig maken en inspireren om het niet meer te bedenken, maar je over te geven aan dat wat er door je heen wil stromen.