"Vanuit de verandering in jezelf, bijdragen aan de bewustzijns-verandering op aarde"

Ik organiseer dagen en maak producten voor bewustzijnsontwikkeling.

Mijn klanten zijn vrouwen die resoneren op de bewustzijnsverandering en voelen dat ze hier iets te doen hebben. Iets 'onzichtbaars' (een energetische stuk en heeft vaak te maken met voorouders, oude besluiten en het bijdrage aan de grote verandering) houdt hen tegen.

Ik maak mij graag los van hoe het hoort. Het voelt voor mij als een bevrijding dat ik niet op allerlei social media kanalen aanwezig hoef te zijn. Word je blij van mijn energie, meld je dan aan voor mijn mailing.

Een korte geschiedenis

Geboren in 1988 in Den Haag, na 10 jaar verhuisd naar een woonboerderij in het Drentse Grolloo en 10 jaar later met mijn (inmiddels ex) vriend Anthony naar Rotterdam verhuisd. Op mijn 17e werd ik ondernemer met een winkel en webshop in meubelen en op mijn 19e nam ik de houtfabriek van mijn vader in Litouwen over met 60 man personeel, nadat hij overleed. Op mijn 21e werd ik moeder van dochter Julie (vier jaar later volgde dochter Jackie) en zette ik het platform Vrouw&Passie op dat grote events organiseerde.

Op mijn 22e startte ik Vrouw&Passie Magazine met Anthony waarbij we acht nummers in eigen beheer hebben gemaakt. Eind 2013 was het veilig genoeg voor mij om mijn eigen ervaring en mijn verbinding met de onzichtbare wereld in te zetten om de mensen in wie ik geloof, te helpen om ├ęcht te doen wat zij hier komen doen.