• Over Josje

  Hoe ik van succesvolle inspirator, organisator, uitgever en hoofdredacteur vastliep, op zoek ging, mijn verbinding met het ‘ongeziene’ herstelde en met hoofd en hart in balans ging doen wat ik écht wilde.

Geboren in Den Haag (1988), moeder van Julie (9) en Jackie (5). Vanaf mijn 14e droomde ik er al van om ondernemer te worden.

Op mijn 19e nam ik de houtfabriek in Litouwen van mijn vader over nadat hij plotseling overleed. Een jaar later raakte ik zwanger van Julie.

Op dat moment dacht ik: wat ga ik als jonge moeder mijn dochter leren?

‘Ga doen wat je écht wilt’ was wat ik haar wilde voorleven en eind 2009 was Vrouw&Passie geboren.

Events

Ik begon met het organiseren van events. De eerste was de Powerdag in 2010 met 700 deelnemers met sprekers als Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers.

Lezingen

Ik gaf in een paar jaar tijd veel interviews en zo’n 150 lezingen over hoe ik mijn droom waarmaakte zonder budget en kennis/ervaring.

>> Bekijk mijn lezing tijdens Standup Inspiration in Toomler, Amsterdam (2012)

Vrouw&Passie Magazine

Naast de events lanceerde ik Vrouw&Passie Magazine en bouwde ik een team om mij heen, waarmee ik 8 nummers heb uitgegeven in een oplage van 10.000.

Ondanks dit (buitenkant) succes liep ik vast in mijzelf

Ik voelde dat er meer in mij zat en dat er een andere bedoeling voor mij was. Maar ik had geen idee hoe ik daar achter kon komen en liep vast in mijn eigen (vaak onbewuste) patronen en overtuigingen.

Om daarachter te komen deed ik o.a. regressie sessies waardoor mijn kanaal met ‘boven’ weer open ging en ik erachter kwam dat ik kon readen en channelen.

Ik ging mensen helpen die voelden dat ze de wereld iets te brengen hebben, om door de (onzichtbare) blokkades heen te komen, zodat ze kunnen doen waarvoor ze hier zijn.

Mijn visie op ‘doen waarvoor je hier bent’ is dat je hogere wil en dat wat je zegt, denkt, gelooft en doet, op één lijn mag gaan brengen. Voelen wat er werkelijk is, én de energie door je heen laten stromen, zodat het in beweging wordt gebracht.

Mijn werk met Pioniers

Pioniers zijn mensen die van binnen voelen dat zij hebben bij te dragen aan de shift die we op aarde maken. Hoewel dat wellicht vaag en zweverig kan klinken, zijn dit de mensen in wie ik een diep vertrouwen heb en in mijn werk maak ik dit praktisch en aards.

Het is het mijn missie de ongeziene wereld normaal te maken, omdat ik weet dat dáár de sleutel ligt tot je dromen waarmaken.

 • Februari 2010

  Oprichting Vrouw&Passie

  Eerste Twitterbericht en lancering website.

 • Oktober 2010

  Powerdag

  Eerste event met 700 deelnemers en Annemarie van Gaal als spreker.

  Oktober 2010

 • Maart 2011

  Lancering Vrouw&Passie Magazine

  Uitgave eerste gedrukte magazine in een oplage van 10.000, waarvan ik de hoofdredacteur was.

 • Januari 2014

  Overgang naar online magazine

  Vrouw&Passie werd een veel gelezen online magazine met maandelijks 80.000 bezoekers.

  Januari 2014

 • Januari 2015

  Eerste Pionierstraining

  Naast het online magazine gaf ik mijn eerste Pionierstraining waarmee ik zo’n 150 pioniers trainde.

 • Januari 2017

  Online programma’s

  Ik schreef mijn eerste online programma waarmee ik honderden pioniers kon helpen.

  Januari 2017