Lidmaatschap Feller Licht

Feller Licht is een platform met als doel om kennis/wijsheid/ervaring te delen vanuit het Pay it forward principe. Oftewel: je deelt iets vanuit je hart en die liefde verspreidt zich als een olievlek. Wat mij betreft de meest authentieke en oprechte manier om met de mensen in contact te komen die je verder kunt helpen in je bedrijf. 

We zijn een hecht netwerk en organiseren (on- en offline) events en huiskamerworkshops waar je jouw werk kunt delen. Wat mij betreft gaat het om Gewoon doen! Gewoon doen wat je hier te doen hebt op deze mooie wereld, jouw bijdragen leveren, actief jouw licht verspreiden samen met een groep krachtige pioniers die hetzelfde doen. 

Ik geloof in het persoonlijke en in werkelijke verbinding. Daarvoor is het nodig dat ik jou en jouw werk goed leer kennen. 

Wat krijg je als je lid wordt?

  • Jouw weggever op het www.fellerlicht.com
  • Deelname als workshopgever aan de maandelijkse huiskamerworkshops. 
  • Je verzorgt speeddates/workshops off en/of online op onze events waar veel mensen jouw werk kunnen ervaren. Als je met mensen in contact bent, is het zoveel makkelijker om ze verder te helpen in je bedrijf. 
  • Ons bereik.
  • Toegang tot de maandelijkse Meetups voor de leden in Rotterdam. 
  • Toegang tot het netwerk, wat wil zeggen dat we op Facebook een community vormen waarin we elkaar helpen zonder dat het je wat hoeft te kosten. Ik begeleid dit netwerk. Ik heb ervaren, en velen met mij kunnen bevestigen hoe ongelooflijk waardevol zo’n netwerk is voor jou als persoon en ondernemer.

Lidmaatschap Lichtnetwerk 6 maanden

Prijs: € 350,- ex btw

Heb je intesse? Neem dan hier contact op.