10 inzichten in de shift op aarde waar je niet omheen kunt

Er verandert van alles, je voelt van alles. Is dit fantasie, alleen voor anderen of heeft het ook invloed op jou? Met deze 10 waardevolle inzichten gaat je mind het beter begrijpen zodat je hele zijn eenvoudiger mee kan.

1. De shift is de bewustzijnsverandering op aarde. We zijn energetisch bezig met de overgang van de 3e, door de 4e naar de 5e dimensie. Ons bewustzijn verandert: we gaan veel meer zien, voelen en weten. We worden ons bewust dat we een Goddelijk wezen zijn en voelen het verlangen om die Goddelijke energie door ons heen te laten stromen, terwijl we nog in een wereld leven waarin alles wat je niet kun zien of bewijzen niet waar is.

2. Er is een hele wereld die we niet zien dus volgens ons niet bestaat, die gezien en gehoord wil worden. Dit gaat niet alleen over overledenen die nog bij ons zijn, maar ook over het bewustzijn over de universele wetten. We gaan inzien hoeveel invloed overledenen op ons dagelijks leven hebben en dat we helemaal niet overgeleverd zijn aan deze nare wereld maar dat wij zelf creëren.

3. Je bent hier nu op dit moment in deze bijzondere tijd omdat je er vele vorige levens naartoe gewerkt hebt. Dat waar je naar verlangt is waar en de bedoeling. Je bent hier niet toevallig, jij bent hier met een reden. Jij kunt dit, je bent er klaar voor, ook al lijkt dat soms niet zo.

4. Je mag loslaten wat jou niet meer dient, je moet het kloppend maken voor jezelf. We weten precies wat wel en wat niet kan, we zitten allemaal vast in de ‘zo-hoort-dat’ systemen en je zou wel gek zijn om te vertrouwen op je eigen gevoel i.p.v. dat wat de wereld je vertelt en bevestigd. Het is tijd om moed te tonen en te gaan voor wat jij écht wilt en je los te maken van wat je vasthoudt in de oude wereld.

5. We maken de reis van ego naar je ware zelf. Je ego leeft in de 3e dimensie, die kent alleen goed en fout. Het is tijd om je ego te doorzien en de dualiteit te overstijgen. Je ego is het mechanisme wat de wonden van de emotioneel lichaam wil beschermen en kent maar 2 reacties vanuit de dualiteit: je wordt dader of je wordt slachtoffer. Zodra je dit mechanisme gaat doorzien, maak je contact met je ware zelf en overstijg je de dualiteit.

6. We gaan van denken en oordelen naar door je heen laten stromen. Je kunt niet meer bedenken hoe iets moet, het lukt gewoon niet meer. Geef je over aan de Goddelijke energie die door heen wil stromen. Zolang je denkt dat je iets anders bent dan de bron waar je uit komt, ben je bezig met overleven i.p.v. leven.

7. Van jezelf veroordelen naar zelfliefde. Stop met jezelf van alles opleggen, vinden dat je harder moet werken en nog meer moet leren. Je bent al een perfect wezen! Wat zou er nou niet goed aan jou zijn? Jij bent liefde, ik ben liefde, we zijn allemaal één. Durf te vertrouwen en lief te zijn voor jezelf, want momenteel zijn we er vooral goed in om onszelf de liefde te ontzeggen.

8. Je doet het niet meer alleen. We waren ervan overtuigd dat we afgescheiden waren. Wat in jou leeft, leeft op een bepaalde manier ook in mij en andersom. Het is nodig om te uiten wat er in je leeft en te verbinden zodat je ervaart dat afgescheidenheid alleen maar vanuit je ego leeft.

9. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen. Hoe meer we te weten komen over de universele wetten, de aanwezigheid van voorouders in ons systeem en deze tijd, hoe minder we kunnen doen alsof ons neus bloedt en dit niet over ons gaat. Of dat we het niet ‘geloven’ of dat het niet voor jou geldt. Neem verantwoordelijkheid voor wat jij wilt.

10. Iedereen heeft een unieke plek in het lichtnetwerk. We zijn hier allemaal met een reden: we komen iets halen en iets brengen. Oordeel nooit over een ander wie zij is of waar hij mee bezig is. De vuilnisman uit de buurt kan veel verder in zijn zielenontwikkeling zijn dan jij. Je ego oordeelt, jouw ware zelf ziet liefde.