Agenda

Agenda september

Relaties in de nieuwe tijd
Dinsdag 10 september | 09.00 – 14.00 uur in Rotterdam

Magisch Uitlijnen
Vrijdag 13 september | 09.00 – 14.00 uur in Rotterdam

1 op 1 Sessiedag
Dinsdag 17 september | 1 op 1 sessie van 50 minuten in Rotterdam

Je programma in één dag
Donderdag 26 september | 09.00 – 14.00 uur in Rotterdam

De geldshift maken
Dinsdag 1 oktober | 09.00 – 14.00 uur in Rotterdam

Een sessie óf een workshopdag kost € 97,- ex btw. 

Je kunt ook kiezen voor een abonnement waarbij je langere tijd met mij werkt, dieper kunt werken in sessies of op verschillende bewustzijnsvlakken én daarmee betaal je minder per keer en krijg je bijvoorbeeld bij het half jaar abonnement toegang tot ál mijn online programma’s t.w.v. € 1997,-.

Losse sessie of workshopdag
Prijs: € 97,- ex btw

3 maanden abonnement
Prijs € 291,- ex btw
– Gedurende 3 maanden volg je 3 sessies of workshops naar keuze
– 1 op 1 belafspraak met mij van 30 minuten

6 maanden abonnement 
Prijs € 499,- ex btw
– Gedurende 6 maanden volg je 6 sessies of workshops
– 1 op 1 belafspraak met mij van 30 minuten
– Toegang tot al mijn online programma’s (De Shift, De weg naar Meesterschap, Magisch Uitlijnen, Innerlijke Liefde) t.w.v. € 1997,-
– Je betaalt met dit abonnement € 82,- minder dan als je 6 losse dagen boekt

Wil je je aanmelden voor een losse workshop/sessie of een abonnement? Mail dan jouw aanmelding (inclusief naam workshopdag/sessiedag) met je factuuradres.

Relaties in de nieuwe tijd
Waar we vroeger elkaars pijn en gedoe konden ‘dragen’ in een relatie, is de trilling inmiddels zó hoog dat relaties gebaseerd op dit oude principe (want als de ander energetisch ook jouw pijn draagt, ontwikkel je niet dat je jezelf volledig kunt dragen), veranderen, ophouden te bestaan of de partners continue gedoe hebben en oplossingen zoeken, die -wat je ook doet- niet te vinden zijn. Wil je je relatie fijner maken, weten hoe je jouw energie uit het veld van de ander haalt en hoe je jezelf volledig kunt gaan dragen, leren hoe je het gedoe in je relatie transformeert? Wees welkom. Deze dag is waardevol voor vrouwen die in een fijne óf lastige relatie zitten, uit elkaar zijn of meer willen leren over relaties in de nieuwe tijd.

Magisch Uitlijnen
De afgelopen jaren hebben vrouwen ongelooflijk veel geheeld, aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en ingezien. Je hebt wellicht al veel sessies gedaan van familie opstellingen tot regressie, ayahuasca, gidswerk, NLP en nog zoveel prachtige dingen. Maar.. is er wat wezenlijks veranderd in je realiteit? Ben je door alles wat er geheeld is en wat je een plekje hebt kunnen geven of hebt begrepen, in staat om jouw leven zo te leven zoals je wilt, je dromen waar te maken? Of zit je toch nog in oude systemen vast, durf je iets niet of hoor je jezelf vertellen dat je geen tijd hebt of niet weet hoe of dat het nou eenmaal niet anders kan? Dan leer ik je graag hoe je dat wat je zegt, denkt, doet en voelt, uitlijnt (dus op één lijn brengt) met wat je voelt en wilt. Toveren met energie!

1 op 1 Sessiedag
Op deze dag kun je een losse 1 op 1 sessie met mij boeken van 50 minuten. We gaan energetisch kijken wat er speelt en ik begeleid je in dit proces om de energie te transformeren. Heb je het gevoel dat je weleens verdrinkt in een gevoel van angst, afwijzing, niet goed genoeg zijn.. Heb je het idee dat je tegen gehouden wordt om jouw droom waar te maken of een stap te zetten, maar kun je dit niet verklaren? Weet je niet goed wat je wilt, wat je missie is, waar je blij van wordt? Boek een sessie en we gaan zowel energetisch als praktisch aan de slag. Diepe inzichten, met beide benen op de grond zodat je er ook écht wat mee kunt.

Je programma in één dag
In deze tijd wordt van ons gevraagd om energie in beweging te brengen. Als je energetisch naar de aarde kijkt, zie je de opruiming van oude, trage, niet meer kloppende energie. Aan jou en mij de taak om ons hier aan te wijden. Die energie wil uit jou breken, want de kracht wordt te groot om nog langer opgesloten te zitten. Als ik dit praktisch vertaal naar het dagelijks leven, dan gaat het er om dat je energie in beweging brengt door letterlijk iets te organiseren, online of offline. De juiste mensen bij elkaar brengen, een veilige baken te creëren om te laten stromen wat er mag gebeuren…

We maken het ondernemen of ‘iets goeds doen voor anderen’ inmiddels veel te moeilijk door alles wat we met elkaar bedacht hebben hoe het hoort. Wat als je dat volledig los kunt laten en je met wat hulp van mij vorm geeft aan deze krachtige energie die uit jou wil? We gaan in 1 dag jouw energie vormgeven door iets neer te zetten. Wat dat iets is, kunnen we nu niet bedenken, maar vertalen we op deze dag. Een programma, workshop, training, een initiatief, bijeenkomsten, een doel of iets wat we nu niet zo kunnen bedenken. We hebben niet meer succesvolle mensen nodig, we hebben mensen nodig die dingen laten gebeuren vanuit het hart! Die toveren met energie en bewust hun rol pakken. Hoe doe je dat dan? Hoe maak je verbinding met Jezelf om te voelen wat er nodig is? Deze dag gaan we het ook echt neerzetten. Je gaat met je eigen workshop, programma, initiatief of wat dan ook, naar huis.

De geldshift maken
Als je je bedenkt dat er veel geld in handen is van mensen die geen goede dingen ermee doen en weinig geld verdiend wordt door mensen die wél de juiste dingen vanuit hun hart en missie doen, dan kun je je vast voorstellen dat het nodig is om een grote geldshift te maken. In de wereld, maar die begint IN jou. Verdien je al geld met dat waar jij in gelooft, maar mag het meer worden? Heb je een baan voor de vaste lasten, maar wil je geld gaan verdienen met dat wat voor jou de bedoeling is? Ervaar je steeds een tekort en is het tijd om de energie van geld in jezelf te veranderen van tekort naar overvloed? Dit heeft niks te maken met wensen of positief denken, maar op diep niveau energetisch shiften en energie in beweging brengen.

___

Een losse sessie is altijd 1 op 1 bij mij aan de keukentafel in Rotterdam.

De workshopdagen zijn met een klein groepje van maximaal 10 personen bij mij aan de keukentafel. Ik zorg voor koffie, thee en lunch. Tijdens deze dagen ga ik je mijn visie over dit onderwerp vertellen, tools geven om op dit bewustzijnsvlak te groeien, er is meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht, we doen afstemmingen en het is ontzettend waardevol om regelmatig met dit soort thema’s bezig te zijn, gelijkgestemden te ontmoeten en op een hogere energie af te stemmen. 

Wil je je aanmelden voor een losse workshop/sessie of een abonnement?
Mail dan jouw aanmelding (inclusief naam workshopdag/sessiedag) met je factuuradres.